Co-ownership

een zaak van goed vertrouwen!


In de toekomst kan het voorkomen dat we bij hoge uitzondering, na een uitgebreide selectie en diverse gesprekken en ontmoetingen, een co-ownership aangaan.

Een co-owner, ook wel mede-eigenaar genoemd moet van tevoren goed weten waar hij of zij aan begint. Het betekent dat wij als fokker, eigenaar blijven van de hond totdat de afspraken die vastgelegd zijn in de overeenkomst zijn nagekomen. Dit klinkt allemaal erg streng maar dit is om eventuele onduidelijkheden of misverstanden te voorkomen. Dit betekent trouwens wel dat de hond bij u thuis gewoon UW hond is!
 
Wij vinden het zeer belangrijk dat er buiten de afspraken om, contact wordt gehouden. U zult ook tijdens training, show, dekking, geboorte en de tijd die volgt met de pups zoveel mogelijk worden betrokken.

U moet zich goed realiseren dat de hond echt voor een aantal weken terug gaat naar de fokker. U krijgt van ons een Staffalicious teefje maar wel onder een aantal voorwaarden.

Een aantal van die voorwaarden zijn bijvoorbeeld:

- U woont binnen een straal van 30 km. van de fokker
- U zorgt voor de juiste verzorging, de puppytraining en indien gewenst, eventuele vervolgcursussen
- U gaat akkoord met de in de overeenkomst vastgelegde afspraken

Wat staat er zoal tegenover:

- Wij geven u een Staffalicious pup
- U wordt geregistreerd bij de Raad van Beheer als mede-eigenaar
- Ringtraining en kosten voor shows zijn voor rekening van de fokker/eigenaar
- U heeft 1e nestkeus (Uiteraard nadat de fokker zelf een keuze heeft gemaakt)

Het fokken valt volledig onder de verantwoording van de eigenaar/fokker, net zoals de daarbij behorende kosten en de ontvangsten

Voor uitgebreide informatie kunt u het beste contact met ons opnemen!